Afdrukken

Over ons

Overwater Volmachtbedrijf B.V. maakt onderdeel uit van Overwater Assurantie Adviesbureau B.V.

Binnen ons volmachtbedrijf worden polissen geaccepteerd, wijzigingen doorgevoerd en schades behandeld namens onze zes volmachtgevers: Reaal Schadeverzekeringen N.V., London Verzekeringen N.V., Goudse Schadeverzekeringen N.V., DAS, Allianz Nederland Schadeverzekeringen N.V. en Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.

Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. houdt zich bezig met het adviseren van ondernemers, particulieren én verzamelaars van oldtimers.

Ondernemers moeten zich kunnen richten op hun eigen activiteiten. Daarvoor is het noodzakelijk dat uw assurantieportefeuille op orde is zonder dat u er aandacht aan hoeft te besteden. Wij zorgen hiervoor door uw risico’s te inventariseren, te adviseren, zo nodig te verzekeren tegen een reële prijs en uw schade te behandelen.

Wij proberen ons te onderscheiden:

·          door doorlopend aandacht te besteden aan de organisatieontwikkeling

·          doordat wij zelf ook ondernemer zijn

·          doordat wij met meerdere verzekeraars werken

·          doordat wij proactief adviseren

·          doordat wij in het centrum van de Hoeksche Waard zijn gevestigd

·          doordat wij de ontwikkelingen van internet combineren met persoonlijk contact

·          door het zelfstandig afwikkelen van schade   

Meer informatie over deze activiteiten kunt u lezen op de  website van Overwater Assurantie Adviesbureau B.V.; www.overwater-assurantie.nl.

Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. houdt zich al tientallen jaren bezig met het verzekeren van de aansprakelijkheid van eigenaren van oldtimer tractoren en stationaire motoren. Voor het verzekeren van oldtimer tractoren zijn wij al jarenlang marktleider.

Naast het aanbieden van aanvullende dekkingen voor brand- en diefstalschade en het verzekeren van in/opzittenden bieden wij ook verzekeringen aan voor andere oldtimerobjecten.
Meer informatie over deze activiteiten kunt u lezen op de speciale website van Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. voor oldtimer verzamelaars: www.oldtimers-verzekeren.nl
.

 

 

 

 

 

Polisvoorwaarden

Lees verder...

Productwijzers

Lees verder...

Wilhelminastraat 6
3271 BZ Mijnsheerenland
Postbus 5506
3270 AA Mijnsheerenland
tel. 0186-820000
fax 0186-820010
info@overwater-volmacht.nl